ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

maison

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο maison-mariage.gr η πληρωμή σας μπορεί να διεκπεραιωθεί με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

π.χ : Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε σε ασφαλή χώρο, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος .

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Κατάθεσης στην Τράπεζα” στον τρόπο πληρωμής.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας κοινοποιήσουμε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα.

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, επιλέξτε την επιλογή «Παραλαβή από το κατάστημα» πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας καλέσουμε / στείλουμε ένα sms στο κινητό σας / email / έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα και μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε εντός 3 ημερών. Αν δεν λάβετε το σχετικό sms στο κινητό σας / email / τηλεφώνημα, σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν έχει μεταφερθεί ακόμα στο κατάστημά μας.

espa-banner-gr
Κάντε κύλιση στην κορυφή