ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

maison

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το maison-mariage.gr σε διευκολύνει, δίνοντάς σου 4 τρόπους για να πραγματοποιήσεις εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου.

Ηλεκτρονικά: Μπαίνοντας στο http://maison-mariage.gr/ καταχωρείτε την παραγγελία σας ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σου, έχοντας την επιλογή να σταλεί στην διεύθυνση επιλογής σου ή να το παραλάβεις από το κατάστημά μας.

Με (e-mail) ή στα social media: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν στο Facebook Messenger ή σε direct μήνυμα στο Instagram. Θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο από τη στιγμή που θα λάβουμε το μήνυμα.

Τηλεφωνικά: Σημείωσε τους κωδικούς των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν και τηλεφώνησέ μας στο +30 22 620 25 474. Είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε, για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε και για να σας κατευθύνουμε στην πιο σωστή επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Στα καταστήματά μας: Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά, κάνοντας την επίσκεψή σας στο χώρο μας στην οδό Οιδίποδος 11, Θήβα, 32200 (Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09.00-13.30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09.00-13.30 & 17:00 – 20:30). Το κατάστημα παραμένει κλειστό σε όλες τις Αργίες.

Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή σας, υποσχόμαστε άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια σε ό,τι χρειαστείτε.

espa-banner-gr
Κάντε κύλιση στην κορυφή