ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

maison

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚA ΓΙΑ ΑΓΟΡEΣ AΝΩ ΤΩΝ 69€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας από το maison-mariage.gr μπορεί να φτάσει στα χέρια σας με δύο τρόπους. 

Είτε με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, είτε να σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

Αποστολή Παραγγελίας
Για παραγγελίες κάτω των 69€ η χρέωση των μεταφορικών θα είναι 5€, εφόσον το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά (kg) βάρος.

  • Αν το βάρος υπερβαίνει τα 2 κιλά (kg) και το συνολικό κόστος είναι κάτω από 69€ θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το κατάστημα για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής, η χρέωση θα είναι 2€.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail.

* Οι παραπάνω χρεώσεις και πληροφορίες είναι για αποστολές εντός Ελλάδας. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές/νησιά ή σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courier. Στους χρόνους παράδοσης δεν συνυπολογίζονται σαββατοκύριακα και αργίες.

espa-banner-gr
Κάντε κύλιση στην κορυφή